diumenge, 28 de gener del 2018

COM FER LES DISFRESSES...


Bon dia famílies!!

Ens imaginem que ha estat un cap de setmana de costures i fils, des de la comissió de treball, a causa de les vostres preguntes hem intentat fer un vídeo acompanyat de fotografies per ajudar-vos en la confecció de les disfresses.  Els vídeos els hem penjat al facebook de l'escola perque pesaven molt i no es carregaven podeu fer click AQUÍ.

Volem recordar a les famílies que van fer comanda i que encara no tenen la roba que, DILLUNS 29 de 16:30 a 17:30 amb 10 minuts pel mig per recollir la canalla, poden passar pel local de l'AMPA a fer-ho.  En cas de no poder fer-ho i us va millor un altre horari, envieu-nos un e-mail a l'ampa de l'escola i el podríem deixar a secretaria, però ha de ser un cas excepcional, ja sabeu que la roba ocupa molt espai i millor no trastejar-la gaire perquè no s'embruti.


LLOP(nena i adulta) Ambdues disfresses la roba de sota ha ser ser negre.


 LLop (Nen i adult):  



OVELLETA:  Recordeu que la roba de sota també ha de ser negre.  I que falta el picarol penjat al coll, que us l'ensenyem al vídeo.  Pot ser de qualsevol color.



Esperem que siguin de la vostra ajuda. 


Us animem que estigueu alerta de les xarxes socials perquè ben aviat us informarem de coreografia i maquillatge!! 
Bon diumenge!!!



(correu ampa)

ampa@lamerceonline.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...